UPDATE - De showroom is gesloten wegens de Corona maatregelen. Silk Heaven is hoofdzakelijk een webshop, met service van een showroom op afspraak (tot maart 2020) of persoonlijk advies op afstand. Lees de Keuzehulp pagina met de 7 stappen hoe je tot persoonlijk advies komt voor je keuze van een zijden dekbed. Daarin staat ook hoe je nu advies aanvraagt van Mirna.  Voor beddengoed kan j een stofstaal bestellen. Onze retourtermijn is 30 dagen dus je kan ook een zijden dekbed thuis bekijken.
Ga naar de keuzehulp pagina >


Silk Heaven is geen winkel. Maar een webshop. Wel ben je op afspraak welkom in de knusse showroom op het kantoor van Silk Heaven in het centrum van Zevenbergen. Je bent van harte welkom om de collectie te komen bekijken. Ook voor persoonlijk advies over slapen, dekbedden en hoofdkussens staat slaapadviseur Mirna voor je klaar. 


Dit is geen winkel. Je bent welkom op afspraak.

Showroom adres:
Bedrijvencentrum Moerdijk/ T Steelandhuis
Silk Heaven
Zuidhaven 9-11 (navigatie: vul 9 in)
4761 CR Zevenbergen
Nederland

Stuur een e-mail voor een afspraak >

Voor het retouradres van orders, kijk hier>Openingstijden
De showroom is open op afspraak, zo weet ik zeker dat ik tijd voor je heb. In principe zijn we in het weekend gesloten. Als je op een zaterdag langs wilt komen, dat kan wel, plan dan die afspraak ruimer tevoren. Je kunt natuurlijk ook kort te voren bellen, het gebeurd ook dat ik als slaapadviseur wel meteen ruimte heb.

Op ca. 35 autominuten van Rotterdam, ca.50 autominuten van Antwerpen
Let op: de meeste navigatie systemen/ Tomtom geven een verkeerde richting aan wanneer u nabij Zuidhaven 9 bent.


Gratis parkeren & werkzaamheden


Vanaf 9 april 2019 zijn er langdurige werkzaamheden in het centrum van Zevenbergen tot en met 2020. De haven komt terug in het centrum. Excuses voor het ongemak. De voordeur is altijd bereikbaar. Soms wel langs hekken en smalle paadjes om bij de deur te komen. Als dit een probleem is, neem dan contact op met Mirna. Aan de tuinzijde is een bredere (rolstoel)toegang.


Parkeren kan het beste hier: 

Aan de achterkant van het pand, bevindt zich een openbare parkeerplaats. Daar kunt u gratis voor onbepaalde tijd parkeren.  Of in de straten in de omgeving.
Parkeren aan de Zuidhaven en Noordhaven mag max. 1 uur, met gebruik van een blauw parkeerschijf. Daar is beperkte ruimte.
Per uitzondering mag u als bezoeker van Silk Heaven op zaterdagen ook op het grasveld parkeren op de 2e parkeerplaats (privé parkeerplaats van Bedrijvencentrum Moerdijk, zie foto). De entree is dan ook nog steeds aan de voorkant, niet langs de tuinzijde.

Komend vanaf Dordrecht: bij de stoplichten bij Grando Keukens: rechts, 1e rechts, meteen rechts parkeerplein.
Komend vanaf Langeweg, Made: bij de stoplichten bij Grando Keukens: links, 1e rechts, meteen rechts parkeerplein

De entree is aan de voorkant van het gebouw, links van Dok13.  Aanbellen kan bij de deurbel Silk Heaven (er zitten meerdere bedrijven in dit gebouw). 


Terug naar webshop >