We hebben een zorgvuldig en uitgebreide pagina voor advies en keuzehulp. Met onder andere interactieve videos. De showroom is gesloten sinds 2020. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen of een belafspraak maken of de Demobox lenen, met alle zijden dekbedden in mini uitvoering; de makkelijke showroom thuis. Ook is het mogelijk om stofstalen aan te vragen. 
Alles hierover vind je hier: Ga naar de keuzehulp pagina >
Stofstalen aanvragen >

Silk Heaven is een gespecialiseerde webwinkel; profiteer van onze meer dan 13 jaar aan vakkennis over het beste beddengoed en ervaring met gezond en goed slapen. Wij dragen graag bij aan gezond slapen, hoe beddengoed hieraan bijdraagt en met name pure zijde. En fit weer opstaan.
Ook voor persoonlijk advies over slapen, dekbedden en hoofdkussens staat slaapadviseur Mirna voor je klaar. Via email of telefonische afspraak. Het is ook mogelijk om stofstalen aan te vragen, een artikel te retourneren en gratis lid te worden van de graag gelezen Tip berichten. Met ook lezerskortingen.

Silk Heaven is gevestigd in het prachtige Steelandhuis. Ook bekend als Bedrijvencentrum Moerdijk. 


Parkeren kan het beste hier: 

Aan de achterkant van het pand, bevindt zich een openbare parkeerplaats. Daar kunt u gratis voor onbepaalde tijd parkeren.  Of in de straten in de omgeving.
Parkeren aan de Zuidhaven en Noordhaven mag max. 2 uur, met gebruik van een blauwe parkeerschijf. Daar is beperkte ruimte.
Per uitzondering mag u als bezoeker van Silk Heaven op zaterdagen ook op het grasveld parkeren op de 2e parkeerplaats (privé parkeerplaats van Bedrijvencentrum Moerdijk, zie foto). De entree is dan ook nog steeds aan de voorkant, niet langs de tuinzijde.

Komend vanaf Dordrecht: bij de stoplichten bij Grando Keukens: rechts, 1e rechts, meteen rechts parkeerplein.
Komend vanaf Langeweg, Made: bij de stoplichten bij Grando Keukens: links, 1e rechts, meteen rechts parkeerplein

De entree is aan de voorkant van het gebouw, links van restaurant Lust.  Aanbellen kan bij de deurbel Silk Heaven (er zitten meerdere bedrijven in dit gebouw).


Terug naar webshop >