De showroom is gesloten sinds 2021 en gaat niet meer open. We hebben een zorgvuldig en uitgebreide pagina voor advies. Ook kan je een telefonisch gesprek aanvragen. Alles hierover vind je hier: Ga naar de keuzehulp pagina >

Silk Heaven is een webshop met uitgebreidde kennis, informatie en advies. Over gezond slapen, hoe beddengoed hieraan bijdraagt en met name pure zijde. 
Ook voor persoonlijk advies over slapen, dekbedden en hoofdkussens staat slaapadviseur Mirna voor je klaar. Via email of telefonische afspraak. Het is ook mogelijk om stofstalen aan te vragen, een artikel te retourneren en vanaf juni 2021 komt er nog een extra leuke optie om thuis de zijden dekbedden te kunnen zien en voelen. 

Silk Heaven is gevestid in het prachtige Steelandhuis. Ook bekend als Bedrijvencentrum Moerdijk. 


Parkeren kan het beste hier: 

Aan de achterkant van het pand, bevindt zich een openbare parkeerplaats. Daar kunt u gratis voor onbepaalde tijd parkeren.  Of in de straten in de omgeving.
Parkeren aan de Zuidhaven en Noordhaven mag max. 1 uur, met gebruik van een blauw parkeerschijf. Daar is beperkte ruimte.
Per uitzondering mag u als bezoeker van Silk Heaven op zaterdagen ook op het grasveld parkeren op de 2e parkeerplaats (privé parkeerplaats van Bedrijvencentrum Moerdijk, zie foto). De entree is dan ook nog steeds aan de voorkant, niet langs de tuinzijde.

Komend vanaf Dordrecht: bij de stoplichten bij Grando Keukens: rechts, 1e rechts, meteen rechts parkeerplein.
Komend vanaf Langeweg, Made: bij de stoplichten bij Grando Keukens: links, 1e rechts, meteen rechts parkeerplein

De entree is aan de voorkant van het gebouw, links van Dok13.  Aanbellen kan bij de deurbel Silk Heaven (er zitten meerdere bedrijven in dit gebouw).


Terug naar webshop >