Silk Heaven heeft geen winkel. Wel ben je op afspraak welkom in de knusse showroom op het kantoor van Silk Heaven in het centrum van Zevenbergen. Je bent van harte welkom om de collectie te komen bekijken. Ook voor persoonlijk advies over slapen, dekbedden en hoofdkussens staat slaapadviseur Mirna voor je klaar. 


Dit is geen winkel. Je bent welkom op afspraak.

Showroom adres:
Bedrijvencentrum Moerdijk/ T Steelandhuis
Silk Heaven
Zuidhaven 9-11 (navigatie: vul 9 in)
4761 CR Zevenbergen
Nederland

Stuur een e-mail voor een afspraak >

Openingstijden
De showroom is open op afspraak, zo weet ik zeker dat ik tijd voor je heb. In principe zijn we in het weekend gesloten. Als je op een zaterdag langs wilt komen, dat kan wel, plan dan die afspraak ruimer tevoren. Je kunt natuurlijk ook kort te voren bellen, het gebeurd ook dat ik als slaapadviseur wel meteen ruimte heb.

Op 35 autominuten van Rotterdam, 50 autominuten van Antwerpen


Gratis parkeren:
Vanaf 9 april 2019 zijn er langdurige werkzaamheden in het centrum van Zevenbergen, de haven komt terug in het centrum. Aan de achterkant van ons pand, bevindt zich een openbare parkeerplaats. Daar kunt u gratis voor onbepaalde tijd parkeren. Parkeren aan de Zuidhaven en Noordhaven mag max. 1 uur. De entree is aan de voorkant van het gebouw, links van Dok13.  Aanbellen kan bij de deurbel Silk Heaven (er zitten meerdere bedrijven in dit gebouw). 


Terug naar webshop >