Hier vind je informatie over bezorgtijden van Postnl en GLS rondom de Feestdagen. Pakketdiensten geven aan dat ze er wat langer over dan normaal, rondom de Feestdagen:

  • GLS bezorgd gewoon in 1 dag in Nederland. Naar België 1- 2 dagen (laatst bijgewerkt 29 dec).  Wij werken grotendeels met GLS. Bij Postnl zien we ook levering in 1 dag (laatst bijgewerkt 29 dec), dat kan per regio verschillen of langer zijn. Dat kan je volgen in de trackingscode van een pakket.
  • Onze tip tijdens een lockdown: zorg dat er iemand thuis is. Of pas tijdig de bezorgdatum aan.  Bezorgdag, tijdsblok en bezorgadres kan je zelf aanpassen via de link in de trackingscode email, die je ontvangt van de pakketdienst. Dan kan je snel genieten van je aankoop. Let op: pakketpunten kunnen gesloten zijn ivm de lockdown van 15 december tot en met 19 januari 2021. Die zijn dan niet te kiezen bij de websites van de pakketdiensten.

    Verder winkelen> 

Meer details:

Bestel op tijd 

Ons advies is om 3 werkdagen eerder te bestellen dan je het pakket bezorgd wil hebben In december 2020.  De pakketdiensten verwachten in 2020 ruim 40% meer verzendingen, vanwege de corona regels. Bestel daarom op tijd. Nu sinds de lockdown vanaf 15 december 2020 tot 19 januari 2021 zal er een grotere drukte ontstaan bij pakketdiensten.

Wij hebben als webshop geen invloed op hoe snel de pakketdiensten een aankoop bezorgen.


Brievenbuspakjes: kunnen er 5 werkdagen over doen, we adviseren dus ook tijdig te bestellen. Echter zijn we afhankelijk van Postnl voor de bezorgtijden en kunnen daar geen garanties over geven. Tussen 3 december 2020 en 5 januari 2021 is deze verzendoptie niet mogelijk, vanwege de Feestdagen druktes bij Postnl bieden we deze dan niet aan . Je betaald nog steeds slechts 3,95 euro en het is dan een pakketje van GLS. Wat je lekker snel ontvangt. Het bezorgmoment van GLS kan je aanpassen via de trackingscode email van GLS.

Pakket
We werken rondom de Feestdagen en in december zoveel mogelijk met pakketten van GLS. De ervaring leert dat deze goed bezorgd met weinig tot geen vertraging. Uiteraard kunnen we dat niet persoonlijk garanderen en continue bijhouden: kijk op de website van GLS voor actuele details of in de trackingscode email. GLS levert op maandag tot en met vrijdagen. We kunnen dan geen niet-bij-de-buren verzendingen verzorgen. 


Postnl: Een uitzondering hierop zijn de pakketjes van het merk Emperior Silk: deze worden via een ander magazijn gezonden en wel met Postnl.

Let op: pakketpunten kunnen gesloten zijn ivm de lockdown van 15 december tot en met 19 januari 2021. Zie Informatie verzendkosten>


Orders worden in het magazijn verwerkt tot 17.00 (Postnl) respectievelijk 21.00 uur (GLS).  Kijk bij de levertijd. Deze staat bij elk product vermeld. De levertijd kan per product verschillen. Op 24 en 31 december worden orders verwerkt tot 16 uur. 


Meer weten over bezorging rondom de Feestdagen/ december 2020? Bekijk de website van Postnl of GLS


Verder winkelen>
Informatie verzendkosten en niet-thuis>