Een combinatie van een zijden dekbed met zijden tijk, in een (katoen of zijde) dekbedovertrek of een zijden dekbed met katoenen tijk in een zijden dekbedovertrek: dan kan het wat naar beneden zakken tijdens de nacht. Daar is een eenvoudige oplossing voor: lintjes voor anti glijbeveiliging. Hierover lees je hier meer:


De oplossing is eenvoudig:

  • Silk Heaven zijden en Egyptisch katoen dekbedovertrekken hebben lintjes in de hoeken, aan de binnenkant van het dekbedovertrek. U strikt deze lintjes door de lussen van het dekbed. Zo blijft het dekbed prima in het dekbedovertrek zitten.  Andere merken uit onze collectie, hebben deze lintjes nog niet

  • Zit er geen lintje in uw eigen dekbedovertrek of in het bamboe en lyocell dekbedovertrek uit onze collectie?  Deze naait u er eenvoudig zelf in of breng het even naar een kledingreparatiebedrijf bij u in de buurt. Satijnen lintjes zijn verkrijgbaar op de markt en bij (online) fournituren winkels. Voor u als klant van een zijden dekbed, hebben we tot 3 setjes per klant,  met lintjes gratis beschikbaar. Vraag ernaar bij de klantenservice. 

  • Instructies lintjes innaaien:
  • Blijft de instopstrook van uw dekbedovertrek niet goed zitten? Voor het op de plaats houden van een zijden dekbedovertrek zijn er deze speciale clips verkrijgbaar.

    Terug naar de webwinkel