1) Betaling via iDEAL (gratis)
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren o.i.d. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

IDEAL betalingen worden bij elke webshop betaald aan gecertificeerd betalingsbedrijven, voor maximale veiligheid: bij Silk Heaven is dat Multisafepay Dit is een Nederlands betaaldienstenbedrijf dat voor vele webwinkeliers de internetbetalingen regelt. Zij betalen dan eens per maand weer aan de aangesloten webwinkelier uit. Op het bankafschrift van de iDEALbetaling zie je dus Multisafepay staan. 

2) Bankoverschrijving (gratis)

Vooruitbetaling via bankoverschrijving onder vermelding van het ordernummer. De volledige bankgegevens ontvang je bij de orderbevestiging. De order wordt in behandeling genomen zodra de order geplaatst is.  De verzending vindt pas plaats, nadat het bedrag van de bestelling op onze bankrekening is bijgeschreven. Deze betaalmethode kan de levertijd met 1-3 dagen vertragen.
Als je bij jouw bank geen letters kunt gebruiken bij het betaalkenmerk, noteer dan de 5 cijfers die achter ZD staan. 


Ons bankrekeningnummer is: NL05 INGB 0006646758


Maatwerk en made-to-order deelbetaling
In overleg met de klantenservice kan via deze betaalmethode, voor maatwerk orders, gekozen worden voor 50% vooruitbetaling en 50% binnen 5 dagen na ontvangst.  


3) Rembours betaling/ Betaalservice Postnl (alleen in Nederland - kosten 20 euro)
Postnl levert het pakket af bij het door jou opgegeven afleveradres of op een postkantoor in jouw buurt. Je betaalt de factuur via pin. Met de Track & Trace code van jerembourszending zie je wat je aan de deur aan de chauffeur moet betalen. 

4) Creditcard (gratis)


Verder winkelen >Voor klanten uit België en andere landen:

a) Bankoverschrijving (gratis)
Vooruitbetaling via bankoverschrijving onder vermelding van het ordernummer. De volledige bankgegevens krijgt u bij de orderbevestiging: IBAN en BIC/SWIFT codes. 

b) Betaling via Mistercash (gratis)

c) Creditcard (gratis)


Verder winkelen >Webshop keurmerk
Silk Heaven- zijdendekbed.nl heeft het Webshopkeurmerk, vertrouwd online winkelen.