1) Betaling via iDEAL (gratis)
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren o.i.d. Als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bankdan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. IDEAL betalingen worden betaald aan Multisafepay Dit is een betaaldienstenbedrijf dat voor vele webwinkeliers de internetbetalingen regelt. Zij betalen dan eens per maand weer aan de aangesloten webwinkelier uit. Op het afschrift van de iDEALbetaling ziet u Sisow staan. 

2) Bankoverschrijving (gratis)

Vooruitbetaling via bankoverschrijving onder vermelding van het ordernummer. De volledige bankgegevens krijgt u bij de orderbevestiging. Uw order wordt in behandeling genomen zodra de order geplaatst is.  De verzending vindt pas plaats, nadat het bedrag van uw bestelling op onze bankrekening is bijgeschreven. Deze betaalmethode kan de levertijd met 1-3 dagen vertragen.
Als u bij uw bank geen letters kunt gebruiken bij het betaalkenmerk, noteert u dan de 5 cijfers die achter ORD staan. 


Maatwerk deelbetaling
In overleg kan via deze betaalmethode, voor maatwerk orders, gekozen worden voor 50% vooruitbetaling en 50% binnen 5 dagen na ontvangst.  


3) Rembours betaling (alleen in Nederland/ betalen aan de postbode)
Postnl levert het pakket af bij het door u opgegeven afleveradres of op een postkantoor in uw buurt. U betaalt de factuur contant aan de postbode. Bent u niet thuis, dan wordt het een 2e keer aangeboden. Bent u wederom niet thuis, dan wordt het pakket 2 weken bewaard op het postkantoor waar u het op kunt halen. Indien u het pakket nooit opgehaald, zullen de kosten voor rembours en retourzending aan u in rekening gebracht worden. De kosten voor rembours zijn 18,95 Euro, de prijs die Postnl ook aan ons berekend.

4) Creditcard (gratis)

Voor klanten uit België en andere landen:

a) Bankoverschrijving (gratis)
Vooruitbetaling via bankoverschrijving onder vermelding van het ordernummer. De volledige bankgegevens krijgt u bij de orderbevestiging: IBAN en BIC/SWIFT codes. 

b) Betaling via Mistercash (gratis)

c) Creditcard (gratis)Webshop keurmerk
Silk Heaven heeft een keurmerk, vertrouwd online winkelen!