Het is wel fijn als u wel thuis bent en u hoeft niet thuis te blijven voor de postbode of pakketdienst. Brievenbuspakjes passen door de brievenbus. Deze informatie gaat over pakketten. 
Wilt u het de bezorging van een pakket wijzigen? Dat kan als volgt:

Bezorgopties pakket GLS – al vóór het begin van de verzending te kiezen
Na verwerken van uw bestelling, ontvangt u een e-mail van GLS met de trackingscode.  Silk Heaven maakt gebruik van de GLS FlexDeliveryService: op het moment dat de zending bij GLS is aangemeld ontvangt u een e-mail van GLS. Hiermee kunt u tot 12 uur 's nachts op de dag voor bezorging, de bezorgdag wijzigen of het pakket bij een van onze PakketShops laten bezorgen.

Hierin kunt u zelf deze opties regelen, mocht u iets willen wijzigen aan de verzending:

 • Bezorging op hetzelfde adres op een bepaalde datum binnen een specifiek tijdvenster van drie uur
 • Ophalen bij een GLS PakketShop
 • Ophalen bij een GLS-depot
 • De zending weigerenAls ik niet thuis ben?


 • GLS laat pakketten niet onbeheerd achter, ook niet met uw toestemming.

  Voor elk pakket dat zij bezorgen, moet worden getekend. Mocht uw pakket bij de buren worden bezorgd, dan dienen zij ook te tekenen voor ontvangst

 • Silk Heaven maakt gebruik van de GLS FlexDeliveryService: op het moment dat de zending bij GLS is aangemeld ontvangt u een e-mail van GLS. Hiermee kunt u tot 12 uur 's nachts op de dag voor bezorging, de bezorgdag wijzigen of het pakket bij een van onze PakketShops laten bezorgen.

 • De postbode zal hij het pakket afgeven bij de buren als daar iemand thuis is.  Ook zij dienen te tekenen voor ontvangst

 • Als er bij de buren niemand thuis is, komt hij de volgende dag nog eens langs op uw adres
  Op dit moment kunt u ook nog mbv de gegevens op het kaartje of email een Pakketshop kiezen of andere bezorgdatum
 • Bent u 2x niet thuis dan kunt u het pakket ophalen bij het ophaalpunt in uw buurt.
  Het blijft daar maximaal 2 weken liggen
 • In alle gevallen laat de postbode een kaartje in uw brievenbus achter. Daarop staat bij welk huisnummer hij het pakket heeft afgegeven. Dan haalt u dat bij die buur op.  Of er staat op dat hij langs geweest is, morgen weer komt en bij welk ophaalpunt uw pakket op te halen is. 

  Bekijk hier de veelgestelde vragen van en over GLS pakketten>
  Terug naar Silk Heaven webshop >
  Meer over verzendkosten>


Voor Postnl pakketten geldt:
Het meeste wordt via GLS verzonden. BIj Postnl: Dan kunt u als volgt een ander leveradres kiezen:


a) Bezorgen bij een familielid of op uw werk
U kunt een ander adres invullen tijdens het plaatsen van de order, bij Verzendadres. Bijvoorbeeld van uw moeder of uw werkgever.
Bij factuuradres vult u uw eigen adres in.

b) Wilt u het laten bezorgen bij een Postnl afhaalpunt? 

Dat werkt als volgt:

-Tijdens het plaatsen van een order, is het niet mogelijk een afhaallocatie te kiezen. Kiest u dan gewoon uw eigen adres. 

- Via Postnl:  Nadat de eerste bezorgpoging mislukt is, ontvangt u een bericht van de pakketdienst. In of via dat e-mail bericht, van de pakketdienst,kunt u dan een afhaallocatie selecteren of wijzigen.
EN:
Verder is het ook mogelijk om via de PostNL app de keuze te maken om een zending nog voor de eerste bezorg poging te laten bezorgen op een afhaallocatie.