Het is wel fijn als u wel thuis bent en u hoeft niet thuis te blijven voor de postbode of pakketdienst. Brievenbuspakjes passen door de brievenbus. Deze informatie gaat over pakketten. 
Wilt u het de bezorging van een pakket wijzigen? Dat kan als volgt:

Bezorgopties pakket DPD
Na verwerken van uw bestelling, ontvangt u een e-mail van DPD met de trackingscode.  Silk Heaven maakt gebruik van de DPD: op het moment dat de zending bij DPD is aangemeld ontvangt u een e-mail van DPD. 

Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen en is bezorging bij de buren ook niet mogelijk? Dan doen we onze uiterste best om het pakket toch zo snel mogelijk bij je aan te laten komen.DPD bezorgt je pakket na de eerste bezorgpoging bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Met ruim 850 Pickup parcelshops in Nederland, is er altijd een bij jou in de buurt. Op het niet-thuis-bericht, dat door de chauffeur voor je is achtergelaten, lees je waar je je pakket kunt ophalen. Als ik niet thuis ben?


 • DPD laat pakketten niet onbeheerd achter, ook niet met uw toestemming.

  Voor elk pakket dat zij bezorgen, moet worden getekend. Mocht uw pakket bij de buren worden bezorgd, dan dienen zij ook te tekenen voor ontvangst

 • De postbode zal hij het pakket afgeven bij de buren als daar iemand thuis is. Ook zij dienen te tekenen voor ontvangst

 • Als er bij de buren niemand thuis is, komt hij de volgende dag nog eens langs op uw adres
  Op dit moment kunt u ook nog mbv de gegevens op het kaartje of email een Pakketshop kiezen of andere bezorgdatum
 • In alle gevallen laat de postbode een kaartje in uw brievenbus achter. Daarop staat bij welk huisnummer hij het pakket heeft afgegeven. Dan haalt u dat bij die buur op.  Of er staat op dat hij langs geweest is, morgen weer komt en bij welk ophaalpunt uw pakket op te halen is. 

  Terug naar Silk Heaven webshop >
  Meer over verzendkosten>


Voor Postnl pakketten geldt:
Het meeste wordt via DPD verzonden. BIj Postnl: Dan kunt u als volgt een ander leveradres kiezen:


a) Bezorgen bij een familielid of op uw werk
U kunt een ander adres invullen tijdens het plaatsen van de order, bij Verzendadres. Bijvoorbeeld van uw moeder of uw werkgever.
Bij factuuradres vult u uw eigen adres in.

b) Wilt u het laten bezorgen bij een Postnl afhaalpunt? 

Dat werkt als volgt:

-Tijdens het plaatsen van een order, is het niet mogelijk een afhaallocatie te kiezen. Kiest u dan gewoon uw eigen adres. 

- Via Postnl:  Nadat de eerste bezorgpoging mislukt is, ontvangt u een bericht van de pakketdienst. In of via dat e-mail bericht, van de pakketdienst,kunt u dan een afhaallocatie selecteren of wijzigen.
EN:
Verder is het ook mogelijk om via de PostNL app de keuze te maken om een zending nog voor de eerste bezorg poging te laten bezorgen op een afhaallocatie.