Makkelijk & veilig online winkelen zoals altijdAlgemeen
We kunnen ons je vragen voorstellen over bezorging van pakketten, nu het kabinet met extra maatregelen is gekomen op 16 maart 2020. Het virus kan niet overgebracht worden via pakketten, geeft RIVM en de pakketdiensten aan. Wij houden ons zowel op kantoor (thuis momenteel) als in het magazijn uiteraard aan de adviezen van het RIVM. Wegens grote druktes in het magazijn, duurt het soms langer dat nieuwe voorraden worden ingeboekt. De pakketdiensten leveren weer binnen de normale tijden: Informatie over levertijden door pakketdiensten houden we bij op deze pagina Verzending pagina>. 


In detail:

 1. Je kan online shoppen zoals voorheen
 2. Onze bedrijfsvoering verloopt bijna normaal. Er is voldoende voorraad. Wanneer we soms even tijdelijk zonder voorraad zijn van een bepaald product of de leverancier door de situatie een langere levertijd heeft, dan doen we ons best dit tijdig bij het product te vermelden.  Lees ook de beschrijving van het product. Het kan heel soms voorkomen, dat het voorraadsysteem dit net niet tijdig bijwerkt of dat nieuwe voorraad onverwacht langer onderweg is. Dit komt, omdat wereldwijd noodzakelijke producten voorrang krijgen in het transport (denk aan mondkapjes, medicijnen). Dan informeren we u via e-mail.
 3. De klantenservice is druk bezet. We hebben graag contact via e-mail. Dat is het snelst.
 4. We zijn telefonisch beperkt beschikbaar momenteel ivm thuiswerken en achtergrond geluiden. U komt wat vaker terecht bij de receptioniste Ze noteert met alle plezier uw vraag. Tip: Stuur een e-mail aan info@silkheaven.nl voor een sneller antwoord ipv bellen. De beste bereikbaarheid telefonisch is ma/m do van 9.00-12 uur. Neemt u a.u.b. niet via meerdere wegen contact op met ons, over hetzelfde. Daar help je ons mee.  
 5. Keuzehulp
  Bekijk de Keuzehulp pagina, daarin staat ook hoe je nu persoonlijk advies of stofstalen kan ontvangen
  Keuzehulp zijden dekbed>
  Stofstalen >
 6. Retourneren: Silk Heaven geeft zowieso een extra lange retourtermijn, van 30 dagen. Dus u heeft alle tijd om bij een retour het pakket incl eventueel vertraging van pakketdiensten. 


Verder winkelen op zijdendekbed.nl >


We wensen iedereen veel sterkte en vertrouwen toe. Neem op tijd je ontspanning en een goede nachtrust.

Hartelijke groet,

Team Silk Heaven