U wilt zich uitschrijven? Natuurlijk, geen probleem.

We helpen je graag zodat je geen nieuwsberichten meer ontvangt. Dat begrijpen we.

1.  De enige manier om dit technisch ‘waterdicht’ te realiseren is dat u zelf onderaan zo een bericht op Unsubscribe klikt
  2. Dan komt u in een scherm dat er zo ongeveer uit ziet:
    Als u ooit een ebook of vrijdag natural beauty tips had aangevraagd; dan komt dat in beeld na unsubcribe klikken. En kunt u meteen met 1 klik ook daar afmelden.

Of klik meteen op de zwarte button: Unsubscribe from all Mailings

3. Mocht u ooit met verschillende emailadressen een order geplaatst hebben, schrijf u dan uit bij alle berichten zoals aangegeven in punt 1 en 2
  4. Heel soms duurt het langer dan een week voordat de software bijwerkt; het kan zijn dat u nog 1 mail zou ontvangen.
    Excuses daarvoor. We hebben daar helaas geen invloed op.

We wensen u een heel fijne dag. Als we nog iets voor u kunnen betekenen, in deze of iets anders, laat het ons weten. We helpen graag.