Silk Heaven stelt je graag tevreden met je aankoop. Daarom mag je binnen 30 dagen retourneren onder de standaard wettelijke voorwaarden, volgens de Wet Koop op Afstand. 

Lees hoe je een voordeliger retouretiket via ons ontvangt:

Retourvoorwaarden

Je hebt een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt (artikel 10.10 algemene voorwaarden) en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de kosten voor uw rekening (artikel 8.5 algemene voorwaarden).

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten en betaalkosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen na ontbinding van de overeenkomst. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.


Hoe terug sturen

1.
-Vraag via e-mail een retournummer aan. Vermeld hierbij je ORD nummer (dat staat op de pakbon)

-Gebruik het makkelijke en voordeliger retouretiket dat je van ons ontvangt via e-mail, voor een snelle afhandeling van een retour. Volg de instructies in dat bericht. Je hoeft het niet te printen;  Je kan de barcode laten zien via de email op je telefoon. Dan print de postnl balie het etiket voor je.
  
- Retourkosten
Deze zijn via ons retourlabel 3,95 euro (normaal 4,10 euro) voor een brievenbuspakje en 6,07 euro voor een pakket binnen Nederland (normaal 6,75 euro). Als wij een foutje gemaakt zouden hebben, organiseren we uiteraard een gratis retouretiket voor je.

2. Artikelen verkeren in nieuwe staat en zijn niet gebruikt
Pas op met handcrème aan de handen, sieraden, huisdieren, haren, rookgeur. Dit kan het artikel beschadigen waardoor het niet te retourneren is.

3. Je mag de verpakking openen. Artikelen bij voorkeur in de originele verpakking retourneren

4. Kosten van een retourpakket zijn voor de klant. Zie punt 1

5. Denk je a.u.b. aan een (een kopie van) de pakbon in de doos of briefje met je naam en ORD nummer of het retournummer
Of, het is niet verplicht, download dit Retourformulier. Vul het in en voeg het toe aan de retourzending.
6. Bewaar de trackingscode e-mail of briefje totdat de retour is afgewerkt. Het is je bewijs dat je geretourneerd hebt.

7. Retouradres 
Het retouradres staat vanzelf al op het retouretiket dat je via ons ontvangt: zie punt 1

ontvang je ook van ons het retouradres. Dat is een van de volgende mogelijkheden:
a) Geopende verpakkingen: 

Silk Heaven, Zuidhaven 9, 4761 CR Zevenbergen (geen bezoekadres)
b) Ongeopende verpakkingen, magazijnadres: 

Webshoporders, t.a.v. Silk Heaven, Nieuwegracht 1A,  3763 LP Soest (geen bezoekadres)

c) Emperior Silk producten en 22 momme dekbedovertrekken, hoeslakens: 
Ander adres, dat geven wij je na je melding.

Terugbetaling

8. Bij goedkeuring van de retour, wordt het bijbehorende bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, terugbetaald op de manier zoals u betaald heeft. Als de gehele order retour komt, worden ook de verzendkosten terugbetaald (indien van toepassing). U betaald dus maximaal 1x verzending.
9. De consument draagt het risico van retourzending in geval deze zoek raakt bij de verzenddienst (bijv. Postnl)

10. Maatwerk bestellingen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht (artikel 10.8 algemene voorwaarden).


Ruilen

In principe ruilen we niet: we verwerken dat als een retour en u plaatst zelf een nieuwe order, tenzij de klantenservice dit op een andere manier met u afspreekt.

Terug naar de webshop >