Silk Heaven stelt je graag tevreden met je aankoop. Daarom mag je binnen 14 dagen retourneren onder de standaard wettelijke voorwaarden, volgens de Wet Koop op Afstand. 

Retourvoorwaarden

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt (artikel 10.10 algemene voorwaarden) en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de kosten voor uw rekening (artikel 8.5 algemene voorwaarden).

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten en betaalkosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Alle made to order/maatwerk producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Bekijk hiervoor onze algemene voorwaarden


Hoe terug sturen

1. Retour aanmelden
Vermeld hierbij je ordernummer (dat staat op de pakbon). De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

2. Artikelen verkeren in nieuwe staat en zijn niet gebruikt
Pas op met handcrème aan de handen, sieraden, huisdieren, haren, rookgeur. Dit kan het artikel beschadigen waardoor het niet te retourneren is.

3. Je mag de verpakking openen. Artikelen in de originele verpakking retourneren.

4. Denk je a.u.b. aan om een briefje met je naam en ordernummer (beginnend met ZD nummer) en het retournummer. Of download dit Retourformulier. Vul het in en voeg het toe aan de retourzending. 

5. Bewaar de trackingscode e-mail of briefje totdat de retour is afgewerkt. Het is je bewijs dat je geretourneerd hebt.

6. Retouradres 

Silk Heaven beschikt over 2 retouradressen. Let daarom goed op wanneer je artikelen van het merk Emperior Silk retourneert.


LET OP: Retourneer je producten van Emperior Silk? Gebruik dan onderstaande link: 
Silk Heaven, Grijze hoogte 7, 9351VW Leek (geen bezoekadres)

klik hier om Emperior Silk producten te retourneren >


LET Op: Alle andere producten mogen geretourneerd worden naar:
Silk Heaven, Terminalweg 19a, 3821 AJ Amersfoort (geen bezoekadres)

Klik hier om te retourneren >
Terugbetaling

7. Bij goedkeuring van de retour wordt het bijbehorende bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst terugbetaald op de manier zoals u betaald heeft. Als de gehele order retour komt, worden ook de verzendkosten terugbetaald (indien van toepassing). U betaald dus maximaal 1x verzending. 

8. De consument draagt het risico van retourzending in geval deze zoek raakt bij de verzenddienst.

9. Maatwerk bestellingen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht (artikel 10.8 algemene voorwaarden).

Ruilen

In principe ruilen we niet: we verwerken dat als een retour en u plaatst zelf een nieuwe order, tenzij de klantenservice dit op een andere manier met u afspreekt.

Terug naar de webshop >