Silk Heaven bezorgd in landen die binnen de EU vallen (Europa 1 en 2).  Op deze pagina vind je informatie over pakketdiensten en verzendkosten. 

COVID-19/ Corona actualiteiten
Wij verzenden vanuit verschillende magazijn locaties in Nederland. In de praktijk zien we nog geen vertraging bij pakketdiensten, ondanks hun melding bij de trackingscode  dat het vanwege Corona mogelijk iets langer kan duren (d.d. 17 maart 2020 laatst bijgewerkt). 
-Je  kunt je pakket zelf volgen via het trackingscode bericht dat je via de pakketdienst (postnl of GLS) ontvangt. 

- Pakketdiensten hebben laten weten voorlopig geen vertragingen te verwachten. 

- Wel tekent je bezorger met ingang van 16 maart j.l. zelf voor de ontvangst van je bestelling, indien van toepassing. GLS en Postnl geven aan: 

Ondanks dat gesteld is dat het coronavirus niet kan worden overgedragen via de bezorging van pakketten of vracht hebben wij er toch voor gekozen contact via de handscanner uit te sluiten. De bezorger noteert vanaf 16 maart 2020 de voor- en achternaam van de ontvanger en schrijft op de plaats van de handtekening nu uitsluitend de laatste 3 cijfers van het getoonde legitimatiebewijs (zoals een paspoort, ID-kaart of rijbewijs).

We zijn er voortdurend mee bezig om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, partners, onze klanten en ontvangers te borgen. We proberen zoveel mogelijk proactief te informeren. We vragen onze klanten en ontvangers de omstandigheden van onze medewerkers te respecteren. Alleen samen kunnen we de continuïteit van de fijnmazige distributie waarborgen. 

Voor actueel nieuws van GLS, kijk hier: https://gls-group.eu/NL/nl/informatie-coronavirus 

Voor actueel nieuws van Postnl, kijk hier: https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-vragen/coronavirus 


-Onze verdere bedrijfsvoering wordt op dit moment niet beïnvloed. We zijn er voor je, zoals normaal. De mensen in het magazijn hebben het momenteel extra druk. We houden ons uiteraard aan alle richtlijnen van het RIVM. 


Verzendkosten en details: 


1) Verzendkosten Brievenbuspakje  € 3,95  (Nederland) 
Gratis verzending vanaf 50,00 euro. 
1 En 2 stuks Zijden kussenslopen passen door de brievenbus. Als verzendmethode Brievenbuspakje te kiezen is, dan past het door de brievenbus.Dat hebben wij al voor u uitgerekend. Brievenbuspakjes worden bezorgd door Postnl. 

  • Bestellingen worden tot 17.00 uur dezelfde dag verwerkt, maandag t/m vrijdag
  • Bezorgdagen Postnl zijn ma t/m za. U hoeft niet thuis te zijn, want het past door de brievenbus
  • Een brievenbuspakje kan er 1 tot 5 dagen over doen, afhankelijk van de druktes bij Postnl. 

Tip: Bij 2 Stuks zijden kussenslopen heb je al gratis verzendkosten.

2) Pakket GLS (verzekerd) € 5,95 (Nederland, België) - aanbevolen verzendmethode!
Gratis verzending vanaf 50,00 euro. 

  • Bestellingen worden dezelfde dag verwerkt tot 21.00 uur, maandag t/m vrijdag
  • Bezorgdagen GLS pakketdienst zijn ma t/m vr, met handtekening voor ontvangst
    U hoeft niet thuis te zijn want:
  • Afhaallocatie en tijdsvenster is zelf te wijzigen, voor verzending, in de verzendbevestiging van GLS (details klik hier>)
  • GLS levert ook bij de buren af als je niet thuis bent
  • De verzending is verzekerd

3) Postnl - niet bij de buren € 7,95 
Gratis verzending vanaf 80,00 euro. 
Je kan naast GLS ook kiezen voor deze optie.
Producten van het merk Emperior Silk en Jeannette Vite worden altijd met Postnl pakket verzonden, niet bij de buren, met handtekening voor ontvangst. Deze orders worden verwerkt ma t/m vr tot ca. 16.00 uur vanuit een ander magazijn dat alleen met Postnl werkt. 
Bezorgdagen Postnl zijn di t/m zaterdag,  
Niet thuis? Lees dan hoe Postnl werkt, hier >


4) Rembours verzending (Nederland) - 20 euro
Deze optie vertraagt je zending met 1 week. Betalen aan kassa van Postnl ophaalpunt in je regio. Max. orderwaarde per rembours zending: 500 euro. Bijdrage in de kosten zijn 20,00 euro. Rembours is alleen mogelijk in Nederland en zal de levertijd vertragen met ca. 1 week.

Levering rondom de Feestdagen >Overige landen/ Other countries shipment costs


Verzekerde verzending met GLS, met handtekening voor ontvangst:
Duitsland, Euro 7,95, gratis bij bestelling vanaf 75 euro
Spanje, Frankrijk, Portugal, Italië, Luxemburg: Euro 15,00, gratis bij bestelling vanaf 180 euro
Zweden: Euro 18,00. Gratis bij bestelling vanaf 270 euro
Zwitserland: 35 Euro verzend- en handlingskosten ivm buiten EU valt. Extra werkzaamheden daartoe, worden apart in rekening gebracht.  

Niet met GLS: Producten van het merk Emperior Silk worden met Postnl pakket verzonden, niet bij de buren, met handtekening voor ontvangst. Deze orders worden verwerkt ma t/m vr tot ca. 16.00 uur. Bezorgdagen Postnl zijn di t/m zaterdag,  Niet thuis? Lees dan hoe Postnl werkt, hier >Staat het land waar je heen wilt laten verzenden er niet bij? Neem dan contact op met de klantenservice om te kijken of er nog andere mogelijkheden zijn binnen ons verzend gebied. Wij verzenden alleen binnen de EU en Zwitserland.


Terug naar de webshop >