Online winkelen zoals normaal: veilig en gemakkelijk.
Silk Heaven bezorgd in landen die binnen de EU vallen (Europa 1 en 2).  Op deze pagina vind je informatie over pakketdiensten en verzendkosten. 


Meer informatie
Bekijk informatie levertijden>

Kan ik op een afhaallocatie van GLS of Postnl  laten bezorgen?
Wat als ik niet thuis benCOVID-19/ Corona actualiteiten mbt Pakketdiensten


Let op:  Ophaallocaties kunnen gesloten zijn, al mogen ze open blijven tijdens de huidige lockdown. Houdt daar rekening mee. Het beste is; zorg dat je thuis bent als het pakket bezorgd wordt. GLS levert overigens ook bij de buren. Dus dat is ook een oplossing. 
Laat u op een pakketpunt bezorgen? Dat regel je via de trackingscode email die je ontvangt nadat we verzonden hebben. Gesloten ophaalpunten staan niet op de websites van Postnl en GLS. Een afhaaladres of bezorgmoment kan je zelf wijzigen in de trackingscode email van Postnl en GLS. Als het gekozen afhaalpunt gesloten is, geeft de pakketbezorger het af bij een andere locatie.  Waar, is gemakkelijk te zien via de trackingscode.
.

- De levering van je bestelling kan je gemakkelijk  zelf volgen via het trackingscode bericht dat je via de pakketdienst (postnl of GLS) ontvangt. Daarin informeren de pakketdiensten over de actuele bezorgtijd. 

Voor actueel nieuws van GLS, kijk hier: https://gls-group.eu/NL/nl/informatie-coronavirus 

Voor actueel nieuws van Postnl, kijk hier: https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-vragen/coronavirus 

Handtekening voor ontvangst: Ondanks dat gesteld is dat het coronavirus niet kan worden overgedragen via de bezorging van pakketten of vracht hebben pakketdiensten er voor gekozen contact via de handscanner uit te sluiten. De bezorger noteert sinds 16 maart 2020 de voor- en achternaam van de ontvanger en schrijft op de plaats van de handtekening nu uitsluitend de laatste 3 cijfers van het getoonde legitimatiebewijs (zoals een paspoort, ID-kaart of rijbewijs).

-Onzverdere bedrijfsvoeringOnline winkelen zoals normaal.  We zijn soms iets minder goed telefonisch bereikbaar i.v.m. thuiswerken en omgevingsgeluid, je komt dan vaker bij de receptioniste uit. Het snelst heb je antwoord via e-mail. We doen ons best om binnen 24-48 uur te reageren (ma tm vr).  We houden ons uiteraard aan alle richtlijnen van het RIVM en wensen iedereen veel gezondheid toe. De levertijden staan bij elk product vermeld. Het meeste is prima op voorraad. 


Terug naar de webshop >


Verzendkosten en details: 


1) Verzendkosten Brievenbuspakje  € 3,95  (Nederland) 
Gratis verzending vanaf 60,00 euro. 


1 En 2 stuks Zijden kussenslopen passen door de brievenbus. Als verzendmethode Brievenbuspakje te kiezen is, dan past het door de brievenbus.Dat hebben wij al voor u uitgerekend. Brievenbuspakjes worden bezorgd door Postnl. 

 • Bestellingen worden tot 17.00 uur dezelfde dag verwerkt, maandag t/m vrijdag
 • Bezorgdagen Postnl zijn ma t/m za. U hoeft niet thuis te zijn, want het past door de brievenbus
 • Een brievenbuspakje kan er 1 tot 5 dagen over doen, afhankelijk van de druktes bij Postnl. 

Tip: Bij 2 Stuks zijden kussenslopen (of 1 met wasmiddel) heb je al gratis verzendkosten.

2) Pakket GLS (verzekerd) € 5,95 (Nederland, België) - aanbevolen verzendmethode!
Gratis verzending vanaf 60,00 euro. 

 • Bestellingen worden dezelfde dag verwerkt tot 21.00 uur, maandag t/m vrijdag
 • Bezorgdagen GLS pakketdienst zijn ma t/m vr, met handtekening voor ontvangst
  U hoeft niet thuis te zijn want:
 • Afhaallocatie en tijdsvenster is zelf te wijzigen, via de website van GLS (link in de verzendbevestiging, (details klik hier>)
 • Niet thuis? GLS levert bij de buren af als je niet thuis bent. Als de buren het niet aannemen, gaat het pakket naar een GLS punt. Via hun niet-thuis bericht kan je op de website van GLS zelf aangeven wat je wil doen met het pakket, zoals een andere bezorgdatum kiezen.  Dat kan 1x. Tip: pas bezorgdag of bezorgadres al aan voor de 1e bezorgpoging, zodra je weet dat je niet thuis bent.
 • De verzending is verzekerd tot 500 euro

3) Postnl - niet bij de buren € 7,95 
Gratis verzending vanaf 80,00 euro. 


Uitzondering: Producten van het merk Emperior Silk en uit onze outlet worden altijd met Postnl pakket verzonden, niet bij de buren (wel bij de buren tijdens de feestdagen druktes en lockdown), met handtekening voor ontvangst.

 • Deze orders worden verwerkt ma t/m vr tot ca. 16.00 uur vanuit een ander magazijn dat alleen met Postnl werkt
 • Bezorgdagen Postnl zijn di t/m zaterdag
 • Afhaallocatie en tijdsvenster is zelf te wijzigen, via de website van Postnl (via de link in de verzendbevestiging van Postnl)
 • Niet thuis? Lees dan hoe Postnl werkt, hier >
  Postnl doet 1 bezorgpoging. Daarna gaat het naar een pakketpunt in uw regio. Daar kunt u het ophalen binnen 1 week. Voorkom tijdens een lockdown dat het pakket naar een pakketpunt gaat; dat kan gesloten zijn. Het kan retour komen aan ons, wat extra vertraging en kosten met zich mee kan brengen.


4) Rembours verzending (Nederland) - 20 euro
Deze optie vertraagt je zending met 1 week. Betalen aan kassa van Postnl ophaalpunt in je regio. Max. orderwaarde per rembours zending: 500 euro. Bijdrage in de kosten zijn 20,00 euro. Rembours is alleen mogelijk in Nederland en zal de levertijd vertragen met ca. 1 week.

Levering rondom de Feestdagen >Overige landen/ Other countries shipment costs


Tot 1 juli 2021 sturen we ook aan deze landen. Na 1 juli 2021 aan Nederland en Belgie.
Verzekerde verzending met GLS, met handtekening voor ontvangst:
Duitsland, Euro 7,95, gratis bij bestelling vanaf 75 euro
Spanje, Frankrijk, Portugal, Italië, Luxemburg: Euro 15,00, gratis bij bestelling vanaf 180 euro
Zweden: Euro 18,00. Gratis bij bestelling vanaf 270 euro
Zwitserland: 35 Euro verzend- en handlingskosten ivm buiten EU valt. Extra werkzaamheden daartoe, worden apart in rekening gebracht.  

Niet met GLS: Producten van het merk Emperior Silk worden met Postnl pakket verzonden, niet bij de buren, met handtekening voor ontvangst. Deze orders worden verwerkt ma t/m vr tot ca. 16.00 uur. Bezorgdagen Postnl zijn di t/m zaterdag,  Niet thuis? Lees dan hoe Postnl werkt, hier >Staat het land waar je heen wilt laten verzenden er niet bij? Neem dan contact op met de klantenservice om te kijken of er nog andere mogelijkheden zijn binnen ons verzend gebied. Wij verzenden alleen binnen de EU en Zwitserland.


Terug naar de webshop >