Verzendkosten Nederland en België

Nederland

Verzendkosten Brievenbuspakje  € 3,95 (alleen Nederland). 
1 en 2 stuks Zijden kussenslopen passen door de brievenbus. Als verzendmethode Brievenbuspakje te kiezen is, dan past het door de brievenbus.

Tip: Bij 2 Stuks zijden kussenslopen heb je al gratis verzendkosten.

Pakket Nederland Postnl € 5,95
Pakket GLS (verzekerd) € 6,95
Gratis verzending vanaf 50,00 euro. 


Rembours verzending NL: Rembours, betaling aan de postbode bij aflevering, is niet gratis en kost Euro 18,99. Rembours is alleen mogelijk in Nederland en nooit kosteloos. 


België

Verzendkosten pakket GLS (verzekerd) België € 6,95. 
Gratis verzending vanaf 50,00 euro. 


Je ontvangt altijd een email met een trackingscode van een verzonden pakket. Een pakket doet er in 98% van de gevallen 1 werkdag over binnen NL. Een brievenbuspakje past door de brievenbus.  Dat is al geregeld op onze website: je kan dat alleen kiezen als de inhoud door de brievenbus past. 

Levering rondom de Feestdagen >

Kan ik op een afhaallocatie van Postnl of GLS laten bezorgen? Welke pakketdienst?
We verzenden met Postnl of met GLS.  Wij kiezen welke het meest geschikt is. Vanaf 6 december tot en met 31 december, werken we zowieso alleen met pakketdienst GLS. Dit, omdat Postnl veel vertraging heeft tijdens de Feestdagen. 

Brievenbuspakjes zijn van Postnl en worden verwerkt tot 17 uur. Bezorgdagen zijn di t/m za.
Bestellingen met verzendmethode GLS pakket, worden tot 21.00 uur verwerkt. Bezorgdagen zijn ma t/m vrijdag, met handtekening voor ontvangst. GLS levert ook bij de buren af. De verzending is verzekerd. 

Postnl-niet-bij-de-buren en Postnl standaard bieden wij in de decembermaand niet aan i.v.m. de genoemde vertragingen van Postnl. 
Overige landen verzendkosten/ Other countries shipment costs


GLS pakketdienst: 

Duitsland, Euro 7,95, gratis bij bestelling vanaf 75 euro
Spanje Frankrijk,Portugal, Italië, Luxemburg: Euro 15,00, gratis bij bestelling vanaf 180 euro
Zweden: Euro 18,00. Gratis bij bestelling vanaf 270 euro
Zwitserland: Euro 18,00, gratis bij bestelling vanaf 270 euro. Let op: btw en invoerrechten zijn van toepassing bij ontvangst


Staat het land waar je heen wilt laten verzenden er niet bij? Neem dan contact op met de klantenservice om te kijken of er nog andere mogelijkheden zijn binnen ons verzend gebied. 

 

Terug naar de webshop >