Hier vind je informatie over bezorgtijden van Postnl en GLS rondom de Feestdagen. Pakketdiensten geven aan dat ze er wat langer over dan normaal, rondom de Feestdagen:

  • GLS bezorgd gewoon in 1-2 dag in Nederland. Naar België 1- 2 dagen.  Wij werken grotendeels met GLS. Dat dat kan per regio verschillen of langer zijn. Dat kan je volgen in de trackingscode van een pakket.
  • Bezorgdag, tijdsblok en bezorgadres kan je zelf aanpassen via de link in de trackingscode email, die je ontvangt van de pakketdienst. Dan kan je snel genieten van je aankoop. 
  • Een enkele keer kan het per uitzondering gebeuren in de periode eind november tot en met kerstmis, dat  wegens grote drukte in het magazijn, een bestelling niet in 1 werkdag maar in 2 werkdagen verzonden wordt. Excuses voor het ongemak.

    Verder winkelen> 

Meer details:

Bestel op tijd 

Ons advies is om 3 werkdagen eerder te bestellen dan je het pakket bezorgd wil hebben. Tussen 20 november en 8 januari.
Wij hebben als webshop geen invloed op hoe snel de pakketdiensten een aankoop bezorgen.


Brievenbuspakjes: kunnen er 5 werkdagen over doen, we adviseren dus ook tijdig te bestellen. Echter zijn we afhankelijk van Postnl voor de bezorgtijden en kunnen daar geen garanties over geven. Tussen ca.5 december en 8 januari gebruiken we deze verzendoptie niet , vanwege de Feestdagen druktes bij Postnl . Het is dan een pakketje van GLS. Wat je lekker snel ontvangt. Het bezorgmoment van GLS kan je aanpassen via de trackingscode email van GLS.

Pakket
We werken rondom de Feestdagen en in december zoveel mogelijk met pakketten van GLS. De ervaring leert dat deze goed bezorgd met weinig tot geen vertraging. Uiteraard kunnen we dat niet persoonlijk garanderen en continue bijhouden: kijk op de website van GLS voor actuele details of in de trackingscode email. GLS levert op maandag tot en met vrijdagen. We kunnen dan geen niet-bij-de-buren verzendingen verzorgen.

Orders worden in het magazijn verwerkt tot 17.00 (Postnl) respectievelijk 21.00 uur (GLS).  Kijk bij de levertijd. Deze staat bij elk product vermeld. De levertijd kan per product verschillen. Op 24 en 31 december worden orders verwerkt tot 12 uur. 


Meer weten over bezorging rondom de Feestdagen/ december? Bekijk de website van Postnl of GLS


Verder winkelen>
Informatie verzendkosten
Informatie bij niet-thuis>

Feestdagen

Op de volgende feestdagen zijn wij gesloten:

Pasen: 10-04-2023
Je bestelling wordt verstuurd op 11-04-2023
Koningsdag: 27-04-2023

Je bestelling wordt verstuurd op 28-04-2023
Hemelvaartsdag: 18-05-2023
Je bestelling wordt verstuurd op 19-05-2023
Pinksteren: 29-05-2023
Je bestelling wordt verstuurd op 30-05-2023

Eerste Kerstdag: 25-12-2023
Je bestelling wordt verstuurd op 27-12-2023
Tweede Kerstdag: 26-12-2023
Je bestelling wordt verstuurd op 27-12-2023
Oudjaarsdag: 31-12-2023
Je bestelling wordt verstuurd op 02-01-2024
Nieuwjaarsdag: 01-01-2024
Je bestelling wordt verstuurd op 02-01-2024


In geval van een lockdown

 

Let op:  Ophaallocaties kunnen gesloten zijn of eerder gesloten. Houdt daar rekening mee. Het beste is; zorg dat je thuis bent als het pakket bezorgd wordt. GLS levert overigens ook bij de buren. Dus dat is ook een oplossing. 
Wilt u op een pakketpunt laten bezorgen? Dat regel je via de trackingscode email die je ontvangt nadat we verzonden hebben. Hier> 

Voor actueel nieuws van GLS, kijk hier: https://gls-group.eu/NL/nl/informatie-coronavirus 

Voor actueel nieuws van Postnl, kijk hier: https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-vragen/coronavirus 

Handtekening voor ontvangst: Ondanks dat gesteld is dat het coronavirus niet kan worden overgedragen via de bezorging van pakketten of vracht hebben pakketdiensten er voor gekozen contact via de handscanner uit te sluiten. De bezorger noteert sinds 16 maart 2020 de voor- en achternaam van de ontvanger en schrijft op de plaats van de handtekening nu uitsluitend de laatste 3 cijfers van het getoonde legitimatiebewijs (zoals een paspoort, ID-kaart of rijbewijs).

-Onzverdere bedrijfsvoering: Online winkelen zoals normaal.  We zijn soms iets minder goed telefonisch bereikbaar i.v.m. thuiswerken en omgevingsgeluid, je komt dan vaker bij de receptioniste uit. Het snelst heb je antwoord via e-mail. We doen ons best om binnen 24-48 uur te reageren (ma tm vr).  We houden ons uiteraard aan alle richtlijnen van het RIVM en wensen iedereen veel gezondheid toe. De levertijden staan bij elk product vermeld. Het meeste is prima op voorraad.