Als er een fout of beschadiging is aan het product, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op, binnen een bekwame tijd. We kunnen dan alvast een nieuwe product voor u reserveren of we gaan eerst tot onderzoek over. 
Advies: controleer de artikelen meteen bij ontvangst op fouten. Voordat u het wast of gebruikt.


De garantietermijn informatie vindt u hier. 


Heeft u een klacht? Denkt u dat er iets mis is met het product? 
Stop dan met het gebruiken van het product en bewaar het. Neem contact met ons op, bij voorkeur via e-mail ( contactmet ons op. Wij helpen u graag.

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een oplossing bieden. 
a) Stuur een e-mail aan info @ silkheaven.nl
  1. Omschrijf volledig en duidelijk de klacht
  2. Bij voorkeur voegt u duidelijke foto's toe in de bijlage van uw e-mail
  3. Vermeldt u hoe u het gewassen en gedroogd heeft: welk wasmiddel, toerental centrifuge, wasprogramma, manier van drogen
  4. Uw ORD nummer van de order of uw naam, postcode en huisnummer


b) Gebruik het product niet en bewaar het, tot u verder bericht van ons heeft gehad. Het kan zijn dat we vragen om het product naar ons toe te zenden, voor verder onderzoek. Dan krijgt u een retouretiket van ons.

c) De klacht zal binnen 14 dagen na ontvangst van uw melding, beantwoord worden. De garantieregeling vormt geen beperking op de rechten die de consument heeft op basis van de Nederlandse wet. 

Hoe verloopt het?
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden.


Onze klantenservice zal de klacht bekijken en waar nodig bespreken met de leverancier. En proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Als de klacht ongegrond is, ontvangt u tips over het juiste onderhoud van het product. Zodat herhaling voorkomen kan worden. 

Kopie uit de algemene voorwaarden: Mocht u onze hulp niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.Hun voorwaarde is echter dat een consument eerst met de verkoper contact heeft gehad over de vermeende klacht.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


De garantietermijn informatie vindt u hier.